Over Divaria

Ria, eigenaresse van Divaria, boetiek voor kleurrijke dameskleding tot maat 60

Mijn naam is Ria. Omdat mijn winkel Divaria heet, denken mensen wel eens dat ik een diva ben. Maar dat is niet zo hoor, in tegendeel. Ik houd gewoon enorm van kleur en variëteit. Vandaar Divaria (met de klemtoon op va).

Kleurrijke dameskleding

In mijn winkel komen vrouwen van alle leeftijden, maten en vormen. Wat ze gemeen hebben, is dat ze van kleurrijke kleren houden die je niet overal op straat ziet. Aparte kleding die bij hun karakter en lijf past, lekker zit en mooi staat. Bij voorkeur van natuurlijke materialen gemaakt, met respect voor mens en milieu.

Vrolijke, kleurrijke, aparte en comfortabele dameskleding en sieraden. Voor elke dag, voor naar het werk en voor die speciale gelegenheid.

Ook voor grote maten

Heb je een maatje meer? Van harte welkom! In de winkel hangen jurken, tunieken, broeken, tops, vestjes en jassen tot maat 60. De batiks en tie-dyes van Normal Crazy bijvoorbeeld. Elke week koop ik nieuwe items in. Soms zijn dat zelfs unieke exemplaren. Zoek je iets speciaals? Vertel me wat je wilt, dan ga ik daar graag naar op zoek.

Mooie merken

Alle stukken voor de winkel kies ik persoonlijk uit. Kleding met een goede pasvorm, gemaakt van natuurlijke stoffen van goede kwaliteit. Basics van Normal Crazy zijn het hele jaar in alle kleuren op voorraad, en dus niet alleen in modekleuren. Deze hemdjes en T-shirts in rayon met bamboe worden gemaakt op Bali en dragen heerlijk. Andere merken in de rekken zijn Thombiq, Billy B, Akh, JMP.

Winkelen en passen

Natuurlijk kan je kleren via de webshop bestellen en thuis passen. Maar je bent ook van harte welkom in de winkel in Leersum. Heb je liever de winkel voor jezelf? Ook dat kan, op afspraak.

Gezelligheid kent geen tijd.

Al die kleurige kleding om me heen... daar word ik helemaal vrolijk van. En ook van het persoonlijke contact met klanten. Je bent van harte welkom in de winkel.